Herbeleef de SDG Action Days 2021

De aftermovie

Krijg in vijf minuten een beeld van hoe de SDG Action Days 2021 eruit zagen. Met beelden van de plenaire sessie op vrijdag 24 september en impressies van acties in het land op 25 september. 

De plenairse sesse

Wie wat meer tijd heeft, kan de hele plenaire openingssessie van vrijdag 24 september terugkijken. Met gastsprekers als Haags burgemeester Jan van Zanen en filmmaker Hanna Verboom. 

Willen we in 2030 de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) behalen, dan moet het allemaal wat urgenter en gedurfder. Dat was de toon op de zesde SDG Action Day. Én dat we elkaar daarvoor nodig hebben: jongeren, bedrijfsleven, media, organisaties en de overheid. (lees het hele verslag)

Herbeleef de Action Day 2020

Plenaire sessie ochtend

Dit jaar gingen we onder het thema Decade of Transformation kijken naar de belangrijke transities die nodig zijn om de Sustainable Development Goals te behalen in 2030. Met inspirerende sprekers en 38 verdiepende workshops

Plenaire sessie middag

De dag werd voorgezeten door Coalitie Y-boegbeeld Talitha Muusse en er was muziek van de SDG Houseband van de Herman Brood Academie.

Herbeleef de SDG Action Day 2019 

Op de derde editie van de SDG Action Day in het SDG House in Amsterdam lieten deelnemers elkaar zien hoe de samenleving de natuur weer kan omarmen, hoe circulair inkopen een bedrijf kan boosten en dat kleren met gaatjes erg oké zijn. Een gevoel van urgentie was de rode draad, net als het besef dat we elkaar nodig hebben om de Duurzame Ontwikkelingsdoelen te halen. (lees het hele artikel)