Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s).
Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Views Navigation

Evenement Views Navigation

Vandaag

SDG Global Festival of Action

World Conference Centre Bonn (WCCB) Bonn

The SDG Global Festival of Action is a ground-breaking annual three-days event, designed by and for the SDG Action community and powered by the UN SDG Action Campaign with the overall aim of inspiring action for the Sustainable Development Goals (SDGs).

SDG Challenge: Een kansrijke start

PLNT Leiden Langegracht 70, Leiden

Deze hackathon is onderdeel van het landelijke event Samen Toekomst Maken en wordt op 5 plekken in Nederland gehouden. Ieder kind verdient de best mogelijke start van zijn of haar leven en een optimale kans op een goede toekomst. De eerste 1000 dagen van een kind zijn daarin cruciaal. De twee challenges zijn: Challenge 1 - (On)gezonde levensstijl: […]

Global Land – Student in the lead

Leerbedrijf Invloed Studenten (LIS) Julianalaan 97, 8931 AH Leeuwarden

Een evenement georganiseerd door het Leerbedrijf Invloed Studenten en staat volledig in het teken van de 17 SDG's. Dit jaar wordt de tweede editie georganiseerd van Global Land en staat in het teken van Global Health.

SDG Meetup #16 | SDG 1: No Poverty

Impact Hub Amsterdam Linnaeusstraat 2C, Amsterdam

Marjolijn van Gerven, SDG1 Alliantie-coördinator gaat met jou in gesprek deze avond! Samen zullen we brainstormen over verschillende kwesties met betrekking tot SDG 1 om nieuwe inzichten te genereren voor het overwinnen van dergelijke uitdagingen, en proberen nieuwe manieren te vinden om duurzame oplossingen voor armoedebestrijding te versnellen.

SDG Meetup #17 | SDG 3: Good Health and Well-Being

Impact Hub Amsterdam Linnaeusstraat 2C, Amsterdam

Lindy van Vliet, SDG3 Alliantie-coördinator gaat met jou in gesprek deze avond! Onze host is Josephine Damstra van C-Change's Partnership Lead. Gedurende het evenement zullen we inzichten genereren voor het overwinnen van uitdagingen en het versnellen van oplossingen voor SDG 3.

SDG Action Day 2020

KIT / SDG House Mauritskade 63, 1092 AD Amsterdam

De SDG Action Day keert op 25 September 2020 terug. Samen met 500 andere young professionals, CEO’s, studenten, visionairs en experts komen we samen voor inspiratie, nieuwe samenwerkingen en actieplannen om aan de slag te gaan met de 17 Sustainable Development Goals. ‘Decade of Action’ is het thema dit jaar en we brengen verschillende generaties […]

Pin It on Pinterest