Hoe jij kunt bijdragen aan een betere wereld in 2030

Om de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) te halen, moeten we op elkaar kunnen rekenen. Van bedrijven, consumenten, scholen, leerlingen, tot overheden en bewoners. Iedereen heeft een schakel in handen om de wereld in 2030 duurzamer en eerlijker te maken.

Met deze wegwijzer willen we voor elke doelgroep nuttige handvatten bieden om mee aan de slag te gaan. Maak hieronder een keuze en laat je inspireren! Mist er volgens jou nog een essentiële doorverwijzing, laat het ons weten.

Als individu

Op zoek naar tips om thuis, op het werk, in de buurt of op school, of zelfs aan de andere kant van de wereld, een duurzame bijdrage te leveren? We bieden een overzicht van acties die je zelf kan ondernemen, platformen waar je je bij kunt aansluiten en verhalen die je al de nodige inspiratie opleveren.  

Als organisatie

Bedrijven, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen en lokale overheden vinden hier netwerken waar ze zich bij kunnen aansluiten. Voorts bieden we tools aan om de SDG’s te integreren, kwantificeren en financieren. 

Pin It on Pinterest