Word toekomstigbestendig met MVO Nederland

MVO Nederland is ervan overtuigd dat de nieuwe economie circulair, klimaatneutraal en inclusief is met eerlijke ketens. Om die nieuwe economie zo snel mogelijk te bereiken moeten we de handen in elkaar slaan. Sluit je nu aan

Een globaal netwerk om duurzaam te ondernemen

UN Global Compact heeft vanuit de VN het mandaat om wereldwijd het bedrijfsleven te stimuleren om bij te dragen aan de SDG’s. In Nederland zet het Global Compact Netwerk Nederland zich daar samen met NGO’s, jongeren, kennisinstellingen en gemeenten voor in.

Bundel de krachten met andere jonge professionals

Jonge Krachtenbundelaars is het netwerk voor jonge professionals van organisaties die bijdragen aan duurzame sociale en maatschappelijke transities. Elk kwartaal organiseren ze een netwerkborrel om samen aan uitdagingen te werken.

ZP’ers voor een betere wereld

Happy Planet Professionals is een beweging van maatschappelijk bewuste zelfstandige professionals die willen bijdragen aan een betere wereld. Hun ambitie? Dat alle ZP’ers in Nederland samen een netto positieve bijdrage leveren aan de wereld.

Groei mee met de natuur

Groene Groeiers is een netwerk van ondernemers die op een groene manier willen groeien. In het openbare gedeelte vind je links naar info over groene groei. In het besloten deel (voor leden van VNO-NCW) kunnen ondernemers elkaar helpen bij groene en circulaire projecten.