SDG Action Days 2022: Turn it Around!

door | jun 9, 2022

Turn It Around: Wij zijn de generatie die een einde gaat maken aan de klimaatcrisis. Die armoede, honger, racisme, seksisme en oorlog de wereld uit helpt. Met de Sustainable Development Goals als kompas kunnen we zorgen voor een betere toekomst voor onze mensen en planeet. 

Na het grote succes van vorig jaar, vinden de SDG Action Days opnieuw op meerdere dagen en door heel het land plaats. De SDG Action Days is hét Nederlandse evenement over de Sustainable Development Goals. Mis het niet en blok vrijdag 23 t/m dinsdag 27 september 2022 vast in je agenda! 

Het thema dit jaar is ‘Turn it Around’. Want het is tijd voor een ommekeer en als we allemaal samenwerken, met de Sustainable Development Goals als kompas, kunnen we zorgen voor een betere toekomst voor onze mensen en planeet. #TurnItAround voor een gezonde, eerlijke en groene weg naar een betere wereld zonder iemand achter te laten.

5 dagen vol vlaggen, workshops en festivals

Op vrijdag 23 september vindt de landelijke SDG vlaggenactie plaats, waarbij bedrijven, overheden en organisaties de SDG-vlag hijsen. In het weekend organiseren alle lokale en regionale partners van SDG Nederland een inspirerend actiegericht programma op meer dan
25 locaties door heel het land. Dus ook bij jou in de buurt. 

En op dinsdag 27 september vindt de vijfde editie plaats van de SDG Action Day in het KIT in Amsterdam. Na twee jaar online, kun je er dit jaar weer live bij zijn! Daarvoor hebben we een groots programma opgezet boordevol interactieve workshops, debatten en optredens. We geven deelnemers inzicht in waar we staan met de SDG’s, welke doelen extra aandacht vragen en hoe we gezamenlijk extra stappen kunnen zetten om deze dichterbij te brengen.

Programma en kaartverkoop volgen snel

Hou deze pagina in de gaten