Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

#1 SDG Action Talks – Ongelijkheid verminderen

1 september 2020 I 15:00 - 16:30 CEST

Dit najaar starten de SDG Action Talks, bijeenkomsten om samen plannen te smeden voor een eerlijker, duurzamer en inclusiever Nederland vóór 2030. Het thema van de eerste SDG Action Talk is ongelijkheid verminderen (SDG 5 en 10). Het gesprek vindt plaats onder leiding van Jannet Vaessen, directeur van WomenInc., op dinsdag 1 september 2020 van 15:00 tot 16.30u via Zoom.

Tijdens de reeks interactieve online SDG Action Talks komen uiteenlopende onderwerpen aan bod die invulling geven aan het behalen van de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s). Je kan meedoen als professional, geïnteresseerde wereldburger of als koploper binnen jouw bedrijf of branche: allemaal zijn we nodig voor een inclusieve, duurzame toekomst.

Deelname is gratis, graag aanmelden via deze link.

Lees hier meer over de SDG Action Talks. Heb jij een cool idee voor de volgende SDG Action Talks editie? Mail dan ivy@sdgnederland.nl.

Locatie

online