NEEM DEEL AAN DE SDG ACTION TALKS

Help je mee om een maatschappij te creëren waarin we het allemaal goed hebben? Waar het de normaalste zaak van de wereld is dat we elkaar helpen? Waar verbinding, gelijke kansen en zorg voor de planeet voorop staan? Een maatschappij waarin jij het beste uit jezelf kunt halen? Dankzij jouw deelname maken we van Nederland de meest ideale samenleving van de toekomst, dus laat je horen in de SDG Action Talks.

Start? Eind augustus 2020
Voor wie? Alle burgers, jong en oud, die een mooiere, eerlijkere wereld nastreven (en wie wil dat nou niet?)
Hoe? Online meetups via Zoom
En daarna? Je wordt deel van onze community die elkaar inspireert & wij nemen jouw ideeën mee richting de politiek
Visie? Alleen ga je snel, maar samen kom je verder

Nieuwsgierig geworden? Meld je hier aan en mis er niet één.

Over de Action Talks

Nu onze samenleving door het coronavirus op z’n kop is gezet en een economische crisis onvermijdelijk op ons afkomt, hebben we allen de taak om Nederland opnieuw vorm te geven. Als corona iets duidelijk maakt, is het dat onze economie broos is. Dat kan en moet anders. Nu is de tijd voor actie.

Om belangrijke maatschappelijke problemen te kunnen oplossen, is een breed publiek nodig. Jij bent daarbij nodig. Bovendien komen de verkiezingen eraan. Wij horen jouw stem heel graag al vóór 17 maart 2021. Omdat jij en ik het gaan hebben over wat voor jou belangrijk is. Dat nemen we mee richting de politiek, zodat de nieuwe regering straks precies weet wat wij burgers willen.

We streven naar een land waarin beleidsmakers en bedrijven zich niet enkel richten op korte termijn economische groei, maar een lange termijnstrategie hebben zodat wij en onze (klein)kinderen hier straks ook nog onbezorgd kunnen wonen en genieten. De agenda om dit te bereiken is er gelukkig al, en wel in de vorm van de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) die we wereldwijd voor 2030 willen halen. Je staat er dus niet alleen voor.

Het is een grote taak, waarbij we jouw denkkracht, ideeën en creativiteit nodig hebben. We maken het behapbaar voor je, door aan elke sessie een specifiek onderwerp te koppelen en inspirerende sprekers uit te nodigen. We zetten je aan het denken en we maken het interactief door met polls, sticky notes en break-out rooms te werken.

Pin It on Pinterest