Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wereldmaaltijd 2.0

24 november 2020 - 5 december 2020

€5,00

Platform Global Goals Oss organiseert weer een Wereldmaaltijd ter ere van wereldvoedseldag (16 oktober). Wereldvoedseldag is een internationale dag van bewustwording die in 1979 in het leven is geroepen door de Verenigde Naties om aandacht te vragen voor voedselzekerheid. Want wereldwijd gaan ruim 820 miljoen mensen ‘s avonds met een lege maag naar bed. Terwijl er wereldwijd voldoende voedsel beschikbaar. Maar een eerlijke verdeling van al ons voedsel ontbreekt. Daarom vraagt de organisator jou om stil te staan bij dit probleem door een Wereldmaaltijd te bestellen.

Vanwege corona is er deze keer geen samenkomst, maar kan iedereen online bestellen en de Wereldmaaltijd thuis opeten. Vanaf 23 november tot en met 4 december kun je een oosterse linzensoep bestellen via onderstaande site. Op 9, 10 en 11 december kan je het afhalen bij de EkoPlaza in Oss. Hierbij staat je gezondheid voorop: je kunt je bestelling afhalen in tijdblokken op een van deze 3 dagen.

Zo vraagt Platform Global Goals Oss in de feestmaand aandacht voor een eerlijke verdeling van voedsel.

Gegevens

Begin:
24 november 2020
Einde:
5 december 2020
Kosten:
€5,00
https://globalgoalsoss.nl/coronaproof-editie-wereldmaaltijd-2/

Locatie

Oss

Organisator

Platform Global Goals Oss
E-mail:
info@globalgoalsoss.nl
Bekijk de site van Organisator