Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Transitiegesprek: Toekomstperspectief

27 november 2020 I 15:00 - 17:00 CET

Gratis

We denken en praten over Nederland ‘na corona’ en wat er allemaal beter kan. Daarbij willen we juist door het voeren van transitiegesprekken positieve en realistische beelden van hoe die toekomst er uit kan zien, zodat we een lonkend perspectief hebben. Zodat we daar met z’n allen naartoe kunnen werken. Een ‘nieuw normaal’ dat voor zowel mens als natuur aantrekkelijker is dan ‘het oude abnormaal’.

 

Tijdens dit transitiegesprek schetst De Transitiemotor beelden van Nederland in 2025. Er wordt aandacht besteed aan hoe een duurzame Nederlandse samenleving er straks uit kan zien. Zowel ruimtelijk/fysiek, als sociaal en economisch. Op basis van al jullie voorbeelden en initiatieven. Ook worden er concrete afspraken gemaakt over hoe ieder van ons dat toekomstbeeld verder gaat verwezenlijken en wat daar nog voor nodig is.

 

Wil je graag deelnemen aan dit gesprek? Meld je dan aan via door een mail te sturen naar onderstaande mailadres! Je ontvangt enkele dagen van te voren een link voor Zoom.

Gegevens

Datum:
27 november 2020
Tijd:
15:00 - 17:00 CET
Kosten:
Gratis
https://www.detransitiemotor.nl/toekomstperspectief/

Organisator

de TransitieMotor
E-mail:
wij@detranisitiemotor.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

digitaal