Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

#SDGCafé ism Netherlands-Ghana Business Fair over digitalisering

30 september 2022 I 17:00 - 19:00 CEST

Gratis

Op 30 september zijn we te gast bij de Netherlands-Ghana Business Fair, waar we met trouwe cafébezoekers en nieuwe gezichten stil staan bij het thema ‘digitalisering’ en de impact hiervan op de (handels)relatie tussen Nederland en Ghana. Wat zijn de gevolgen van digitalisering op een internationale ontwikkelingsagenda zoals de SDG’s en hoe kunnen we digitalisering inzetten om internationale samenwerking te verbeteren?

Met een keynote speech van Harm Spoor (PUM), pitches door NL in Business (VNO-NCW/MKB Nederland), Hans van Tol, Johan de Visser e.v.a. en natuurlijk ruim baan voor de cafébezoeker om vragen te stellen, te netwerken en mee te denken. Alles onder leiding van Thea Fierens. Graag tot ziens!

Extra bijzonder dit keer: Het café zal ook bezocht worden door de Ghanese handelsmissie die deelneemt aan de business fair. Jouw kans om over de grenzen van Nederland te kijken en te leren van de ervaringen met de SDGs in Ghana!

De voertaal van dit café is Engels.

Gegevens

Datum:
30 september 2022
Tijd:
17:00 - 19:00 CEST
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-sdgcafe-ism-netherlands-ghana-business-fair-over-digitalisering-418160789177

Locatie

de werf
De Werf 11
Den Haag, 2545EH Nederland
+ Google Maps