Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online symposium Hightech industrie en duurzaamheidsdoelen

13 november 2020 I 14:00 - 17:00 CET

Ook de hightech industrie werkt aan het behalen van de Sustainable Development Goals. Zijn er kansen voor jouw bedrijf? En zo ja, hoe pak je dat dan aan? Dit online symposium Hightech industrie en duurzaamheidsdoelen georganiseerd door Innovatiecluster Drachten geeft antwoorden.

In dit online symposium wordt ingezoomd op Sustainable Development Goals in de Hightech industrie. Maar zeker ook in andere sectoren, waaronder de overheid. Met voorbeelden uit de praktijk laten vijf inspirerende sprekers zien hoe dit voor jouw bedrijf kan werken. Bovendien kun je tijdens het interactieve deel meteen je netwerk vergroten. Met als resultaat samen de eerste concrete stappen zetten. Maar het belangrijkste is, dat je na dit online symposium Hightech industrie en duurzaamheidsdoelen goed zicht hebt op wat SDG’s voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Aanmelden kan via onderstaande mailadres. Daarna ontvang je de link naar dit online symposium ‘Hightech industrie en duurzaamheidsdoelen’. Deelname is gratis.

Gegevens

Datum:
13 november 2020
Tijd:
14:00 - 17:00 CET

Locatie

digitaal

Organisator

Innovatiecluster Drachten
E-mail:
joanna.wortel@philips.com