Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lancering eerste SDG Spotlight Rapportage

1 maart 2021 I 16:00 - 17:15 CET

Gratis

Building Change nodigt je uit voor de lancering van de eerste SDG Spotlight Rapportage over SDG’s 10 en 15 op 1 maart tussen 16:00 en 17:15.

Ze nodigen je van harte uit aan te sluiten bij de lancering van de eerste SDG Spotlight rapportage: een kritisch-constructieve rapportage over de wijze waarop Nederland bijdraagt aan de internationaal afgesproken duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s). De afgelopen maanden heeft SDG Spotlight Nederland daarom gewerkt aan het samenbrengen van verschillende perspectieven en geluiden uit de samenleving. De SDG’s vormen een ambitieuze agenda, wij zien voor Nederland uitdaging en kansen om hier steviger aansluiting bij te vinden.

Tijdens deze online lancering zullen we de publicatie én belangrijkste bevindingen van het rapport presenteren. Aanvullend gaan we in gesprek met belanghebbenden vanuit de samenleving. Aan de hand van stellingen gaan Tweede Kamerleden én kandidaten in debat over het rapport en de Nederlandse inzet. Daarnaast sluit Jan Pronk af.

Ben je geïnteresseerd in dit evenement?  Meld je dan hier aan voor het evenement.

Gegevens

Datum:
1 maart 2021
Tijd:
16:00 - 17:15 CET
Kosten:
Gratis
Site:
http://www.sdgspotlight.nl/

Locatie

online

Organisator

BuildingChange
E-mail:
sdgspotlight@buildingchange.nl
Bekijk de site van Organisator