Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Global Goals Meet-up 2022

9 juni 2022

De Global Goals Meet-up is hét jaarlijkse evenement voor gemeentelijk Nederland over de Global Goals. Wissel informatie uit met collega’s uit heel Nederland, leer van inspirerende praktijkvoorbeelden en denk mee over nieuwe initiatieven.

Tijdens de Meet-up gaan we in op interessante onderwerpen, zoals hoe aan de slag te gaan met integrale duurzaamheid op sociaal, economisch en fysiek vlak. Met nog maar 8 jaar te gaan tot 2030 is er flink wat werk aan de winkel om de duurzame doelen te bereiken. Na de gemeenteraadsverkiezingen kunnen gemeenten profiteren van een frisse blik op bestaande uitdagingen, hét moment om prioriteit te geven aan een duurzame en inclusieve samenleving waarin iedereen mee kan komen.

Programma

We zijn op dit moment nog hard aan het werk aan het programma. Dat zal vergelijkbaar zijn met voorgaande jaren: een plenair programma met daarnaast een aantal deelsessies. In de deelsessies gaan de sprekers dieper in op belangrijke onderwerpen voor het behalen van de Global Goals. Bij vorige edities zijn bijvoorbeeld onderwerpen als samenwerking met bedrijfsleven, onderwijs of intern binnen de gemeente behandeld.

Nieuw dit jaar is dat we tijdens de Meet-up ook de winnaars van de Global Goals Gemeenteverkiezing bekendmaken. Houd de nieuwsbrief van VNG International in de gaten voor het programma en het aanmeldingsformulier.

Doelgroep

Alle medewerkers van gemeenten die zich bij het Global-Goals netwerk hebben aangesloten

Aanmelden

Aanmeldformulier volgt

Meer informatie

Lees meer over de voorgaande edities:
Meet-up 2021
Winnaars Global Goals Gemeenteverkiezing 2021
Meet-up 2020

Organisator

Gemeenten4GlobalGoals netwerk van VNG International

Locatie

Informatie volgt