Co-founder

KOPLOPERS DUURZAAM FACILITY MANAGEMENT

Locatie

Alkmaar

Type organisatie

Bedrijf / MKB
Wij zijn akkoord met de SDG Nederland visie en voorwaarden.
Wij werken aan de volgende SDG's:

Organisatie Omschrijving

SUB maakt organisaties toekomstbestendig! ?

Is jouw organisatie al klaar voor de wereld van morgen? SUB │ Sustainable Boost begeleidt organisaties met vraagstukken op het gebied van facilitair, inkoop en huisvesting. Dit combineren wij met thema’s als Sustainable Development Goals (SDG’s), duurzaamheid, circulariteit, MVO en Social Return.

Met onze pragmatische en integrale aanpak creëren wij inzicht, bewustwording en verbinding. Ook voor jouw organisatie is dit mogelijk. Binnen drie maanden realiseren wij met de SUB barometer jouw duurzaamheidsplan, waarin strategie vertaald wordt in concrete duurzaamheidsmaatregelen, die gekoppeld zijn aan de 17 SDG's.

Ervaar de boost van Sustainability!

www.sustainableboost.nl

085 – 06 09 202

Hoe wij aan de SDG's werken

Met onze SUB tools helpen wij organisaties inzicht te krijgen duurzaamheidsprofiel van hun facilitaire bedrijfsvoering en de vertaalslag te maken van duurzaamheidsambities naar concrete maatregelen. Onze gehele werkwijze is gekoppeld aan de 17 SDG's. Hierdoor ontstaat voor iedere organisatie inzicht in SDG impact en bieden wij handvatten om deze te vergroten.

Zo dragen wij bij aan de SDG's

Door onze werkwijze leveren wij zelf als organisatie bijdrage aan iedere SDG, en stimuleren wij andere organisaties om dit ook te doen. Bovenal willen wij duurzame partnerschappen als ketensamenwerking & circulaire samenwerking bevorderen om zo een revolutie te starten in de facilitaire branche! 

In de community kunnen organisaties laten zien hoe zij bijdragen aan de SDGs. Klik hier om specifieke organisaties te zoeken.

Actief in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Pin It on Pinterest