OilKontrol Benelux | SDG Nederland

OilKontrol Benelux

Maak geen deel uit van het probleem! maak deel uit van de oplossing!

Locatie

Zaanstad

Type organisatie

Bedrijf / Multinational

Wij werken aan de volgende SDG's:

Wij zijn akkoord met de SDG Nederland visie en voorwaarden.

Organisatie Omschrijving

Oilkontrol is voortdurend op zoek naar innoverende en ontwikkelende technologieën die het mogelijk maken de gevolgen van het weglekken van koolwaterstoffen voor het milieu, de maatschappij en de economie op wereldschaal te verminderen en het leven in de zee en op het land te beschermen. Oilkontrol ontwikkelt materialen om het weglekken van koolwaterstoffen, oliën en vetten en andere chemische producten tegen te gaan. OilKontrol is een combinatie van bio-absorberende vezels, 100% natuurlijk, duurzaam en biologisch afbreekbaar, die efficiënt werken en lekken van koolwaterstoffen, oliën en vetten van plantaardige, minerale of dierlijke oorsprong, en ook sommige zuren op alle soorten oppervlakken absorberen en inkapselen.

Hoe wij aan de SDG's werken

De SDG maken deel uit van onze activiteiten. Wij proberen alle 17 zo veel mogelijk te dekken, maar wij concentreren onze kennis, technologie en inspanningen op 5 ervan.

Zo dragen wij bij aan de SDG's

Wij helpen en leveren bedrijven kennis en materiaal om het weglekken van koolwaterstoffen te verminderen en op te ruimen en zo het leven in zee en op het land te beschermen en het milieu, de maatschappij en de economie te herstellen.

In de community kunnen organisaties laten zien hoe zij bijdragen aan de SDGs. Klik hier om specifieke organisaties te zoeken.

Actief in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland