_Heldergroen

Heldergroen | Makers van een positieve beweging voor én door jouw merk. Met strategie, branding en activatie maken we grote merken groen en groene merken groot.

Locatie

Haarlem

Type organisatie

Bedrijf / MKB

Wij werken aan de volgende SDG's:

Organisatie Omschrijving

Wij zijn Heldergroen. Het reclamebureau voor merken met idealen en makers van een positieve beweging voor én door jouw merk. Altijd vanuit de kerngedachte: je ideaal is je grootste kapitaal. En voor ons dé basis voor het ontwikkelen van strategie, branding en campagnes die het verschil maken. Zo maken wij grote merken groen en groene merken groot. 

Hoe wij aan de SDG's werken

Merken zijn bij uitstek geschikt om mensen in beweging te krijgen. En bedrijven zijn bij uitstek geschikt om op grote schaal positieve impact op de wereld te realiseren. Bedrijven kunnen vaak snel schakelen en werken resultaatgericht.

Marketing, advertising en branding zorgen voor een enorme schaalvergroting van allerlei markten. Sterker nog marketing en reclame zijn ook voor een groot gedeelte de oorzaak van de massaconsumptie en de gevolgen daarvan.

Laten we marketing, communicatie, branding en advertising inzetten om de juiste beweging te creëeren.

Alles wijst er op dat ook de mainstream markten nu klaar zijn voor Sustainable Brands. Door de SDG’s als uitgangspunt te nemen bouw je jouw organisatie op een duurzaam businessmodel.

En dat levert op verschillende assen meer waarde op. Denk aan internal branding, branding & campagnes, thought leadership , research & development en employee branding. Op deze manier creëer je meer impact, beweging, betrokkenheid en dus: business.

Hier komen de Sustainable Development Goals om de hoek kijken. Bij de positionering van een merk kijkt Heldergroen samen met jouw team naar welke tendensen in de wereld jouw merk raken. De belangrijkste meta trends zijn de SDG’s, samen bepalen we hoe jouw merk die trends en tendensen kan raken. Dat doen we zo concreet mogelijk en dat geeft houvast om je business en je merk mee te bouwen. We hebben ook een tool om de impact heel precies te meten. Wil je weten hoe we dat doen?

Neem contact op met Heldergroen voor een inspirerend gesprek over wat Sustainable Branding voor jou kan betekenen via telefoonnummer 023 8200 250

Zo dragen wij bij aan de SDG's

Naast dat wij graag samen met onze klanten werken aan de ideale wereld met behulp van de SDG's, verzorgen wij ook zelf initiatieven.   Zo waren Heldergroen en Pakhuis de Zwijger samen programmamaker op het onderwerp Vernieuwende Communicatie tijdens de Week van de Circulaire Economie 2020. Organiseerden we als partner van de SDG Action Day 2019 en de Workshop Sustainable Branding  En pionieren wij bij Heldergroen met nieuwe samenwerkingsvormen

In de community kunnen organisaties laten zien hoe zij bijdragen aan de SDGs. Klik hier om specifieke organisaties te zoeken.

Actief in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Pin It on Pinterest