Conclusion BV | SDG Nederland

Jouw account is met succes geüpdatet.

Conclusion BV

Let's bring IT en Sustainability in Symbioses

Locatie

Utrecht

Type organisatie

Bedrijf / Grootbedrijf

Wij werken aan de volgende SDG's:

Wij zijn akkoord met de SDG Nederland visie en voorwaarden.

Organisatie Omschrijving

Conclusion is een dynamisch ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven die zich samen richten op business transformaties en IT-services. Met zoveel deskundigheid onder één dak, zijn wij de onestopshop voor iedere digitale reis naar morgen. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we écht onderscheidende dienstverlening aanbieden: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Conclusion Cares

De toekomst is duurzaam en digitaal. Wij nemen verantwoordelijkheid om de transitie naar een duurzame toekomst te versnellen. Duurzaamheid is van iedereen, dus ook van jou. Daarom is onze missie op duurzaam ondernemen: we let’s bring IT and sustainability in symbiosis.


Onze visie op duurzaam ondernemen
Conclusion ziet een toekomst waarin IT een duurzaam bestaan van mens en omgeving ondersteunt én een belangrijke rol speelt bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Door focus te leggen op de relatie tussen IT en duurzaamheid, versterken we betrokkenheid bij onze medewerkers, klanten en partners. Zo versnellen we de transitie. Hierbij nemen we ook onze verantwoordelijkheid voor de nadelige impact van IT op de wereld, en maken IT-gerelateerde ethische kwesties bespreekbaar.

Hoe wij aan de SDG's werken

Focus op sustainable development goals
Onze duurzaamheidsstrategie is gekoppeld aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. We hebben voor vier SDG’s strategische meerjarenambities geschreven. Deze vormen de basis van onze duurzaamheidsaanpak. Twee SDG’s beschrijven de manier waarop we (samen)werken.

Zo dragen wij bij aan de SDG's

Wat we zelf doen
Wij hebben drie Sustainable Development Goals geadopteerd waarmee we onze interne duurzaamheidsaanpak vormgeven: goede gezondheid en welzijn (SDG 3), ongelijkheid verminderen (SDG 10) én klimaatactie (SDG 13). We zetten grote stappen op deze onderwerpen. Een betere wereld begint immers bij jezelf

Wat we naar klanten brengen
Conclusion gelooft in de waarde van IT als aanjager van duurzaamheidsoplossingen. Onze dienstverlening hebben we gekoppeld aan SDG9: industrie, innovatie en infrastructuur. Deze dienstverlening zetten we in bij klanten in het hart van de maatschappij, zoals het ov, de zorg, de overheid en bij de energietransitie.

Hoe we samenwerken
Ecosystemen zijn gebouwd op samenwerkingen. Hoe we (samen)werken hebben we gekoppeld aan SDG8: eerlijk werk en economische groei én SDG17: partnerschap om doelstellingen te bereiken. Want iedereen is afhankelijk van elkaar en van de omgeving. Vind je een manier om iets te halen uit deze afhankelijkheid, dan ben je succesvol. Dat succes levert vaak ook een voordeel op voor andere betrokkenen. Dat is samenwerken zoals de natuur het heeft bedoeld. Let's build sustainable ecosystems.

In de community kunnen organisaties laten zien hoe zij bijdragen aan de SDGs. Klik hier om specifieke organisaties te zoeken.

Actief in

Niet van toepassing