Praat mee over de SDGs!

Wat is jouw visie op de Duurzame Ontwikkelingsdoelen? En waar liggen de prioriteiten voor Nederland? Praat mee in de SDG Nederland groep.

Morgen vindt in Rotterdam het evenement Transform Your World plaats. Overheden, de private sector, NGO’s en kennisinstellingen gaan tijdens een nationaal debat met elkaar in gesprek over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen én de prioriteiten voor Nederland. Wat is jouw visie op deze 17 doelen? Op welke SDGs moet Nederland zich de komende jaren richten en waarom? Hoe vormen we partnerschappen voor de SDGs? Praat alvast mee in de SDG Nederland groep!

In een later stadium zal hier gericht gevraagd worden naar jouw input met betrekking tot de implementatie van de SDGs in Nederland. De antwoorden die we via dit forum verzamelen, worden meegenomen in de nationale rapportage die Nederland aan de Verenigde Naties zal sturen en daar zal presenteren.

Werk jij met jouw organisatie al aan de implementatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen? Ben je benieuwd wat andere organisaties doen en hoe jullie elkaar kunnen versterken? Houd dan onze SDG Nederland Community in de gaten die begin 2017 gelanceerd zal worden.