SDG Facilitators

For purpose driven results

Locatie

Den Haag

Type organisatie

SDG-consultant
Wij werken aan de volgende SDG's:

Organisatie Omschrijving

SDG Facilitators: daadwerkelijk dingen anders doen… voor impactvolle innovatie!

SDG Facilitators is een samenwerking, een ecosysteem, van mensen en partijen die een stroomversnelling realiseren in het behalen van duurzame en sociale doelen.

Resultaten zijn: geldbesparing, tijdswinst, betrokkenheid, zichtbaarheid en snellere realisatie van innovaties.

De SDG's (Sustainable Development Goals = duurzame ontwikkeldoelen van de VN, door 193 wereldleiders omarmd) vormen hierbij onze verbindende richting en doel.

Wij realiseren stroomversnellingen door te faciliteren in het integraal en pragmatisch organiseren van: visie en (digitale) aanpak, houding, mindset én gedrag. Dit noemen we Collectief Ontwikkelen / Collective Impact.

"Jullie bevinden je met het gedachtegoed van 'Collectief Ontwikkelen met Impact' aan de leading edge van de ontwikkelingen zoals ik die ken" Herman Wijffels

De (inter)nationale vraagstukken vragen om een nieuw soort creativiteit en domeinoverstijgende samenwerkingen, die het gemeenschappelijk, hoger doel centraal zetten (SDG17).
Momenteel zijn er ook stroomversnellingen actief waar in de praktijk met alle stakeholders wordt ontwikkeld en geleerd en die we integraal verbinden: StroomversnellingArbeidsmarkt (NLSDG8), LevenLangOntwikkelen (NLSDG4) en Duurzame energie en schone lucht (NLSDG7).
Een denk- en doetank 'Toekomstgericht Innoveren en Beleid' maakt noodzakelijke veranderingen voor het bereiken van daadwerkelijke doorbraken inzichtelijk en mogelijk.

Onze aanpak en werkwijzen zijn innovatief en op basis van bewezen kennis en ervaring uit de praktijk van de initiërende en aangesloten partners.

#NLSDGs en #SDGs
#CollectiefOntwikkelen #CollectiveImpact #ConnectingImpact
#Stroomversnellingen #HighImpactInnovation

Zo dragen wij bij aan de SDG's

Impact achieved

De drie samengevoegde bedrijven en hun netwerken die SDG Facilitators vormen hebben al heel wat impact bereikt. Zie bijv. pagina projecten met social impact op de website van OntwikkelRijk: https://www.qsearch.nl/projecten-met-social-impact.html.

Of bekijk onze referentielijst met meest impactvolle projecten.

In de community kunnen organisaties laten zien hoe zij bijdragen aan de SDGs. Klik hier om specifieke organisaties te zoeken.

Actief in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Niet van toepassing

Pin It on Pinterest