Creatieve Koppen / Accept Mission

Maximaliseer innovatie succes

Locatie

Rotterdam

Type organisatie

Bedrijf / MKB
Wij werken aan de volgende SDG's:

Organisatie Omschrijving

Creatieve Koppen is een innovatiebureau in hart en nieren. Met een ambitieus team helpen wij onze opdrachtgevers succesvoller te zijn in innovatie. We begeleiden innovatie projecten, kickstarten projecten en bouwen winnende inovatie strategieen. Van costcenter naar profit center. Naast consultancy leveren wij een softwareplatform voor idea management onder de naam Accept Mission. Ons doel: 1.000.000 innovatie missions in 2025 uitgevoerd! 

Creatieve Koppen
Accept Mission

Hoe wij aan de SDG's werken

Vanaf de eerste dag helpen wij mensen meer te weten te komen over het brein en hoe vernieuwingen door organisaties heen geloodst worden. In alles wat wij doen leggen we uit hoe het werkt en waarom. We are our ideas. Ieder mens heeft ideeën. De truc is om deze ideeën om te kunnen zetten in resultaat. Dit geldt voor iedereen. Daarom hebben wij ons gekoppeld aan SDG4 om kinderen te helpen hun ideeën te verwezenlijken en impact te maken in de wereld. 

Zo dragen wij bij aan de SDG's

Voor iedere Innovatie mission die wij via consultancy met onze klanten uitvoeren en die onze klanten via Accept Mission uitvoeren doneren wij €1 aan projecten voor SDG4. Een kind ontwikkeling geven die het verdient kost ongeveer €1 per dag. Ons doel: 1.000.000 innovatie missions in 2025 uitgevoerd! Moet je voorstellen hoeveel kinderen we hier samen mee geholpen hebben!

In de community kunnen organisaties laten zien hoe zij bijdragen aan de SDGs. Klik hier om specifieke organisaties te zoeken.

Actief in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Pin It on Pinterest