Word SDG Voice!

Ben jij een jongere tussen de 15 en 25 jaar? Wil je je graag inzetten voor thema’s als Vrede en Veiligheid, Mensenrechten en Klimaat?  Meld je dan nu aan en word SDG Voice! 

Als SDG Voice probeer jij zoveel mogelijk mensen te informeren, inspireren en enthousiasmeren voor de Sustainable Development Goals. Onze Voices gingen eerder aan de slag als reporter op de SDG Action Day, geven workshops op scholen en gaan in gesprek met beleidsmakers over jongerenparticipatie. Er zijn momenteel 18 SDG Voices actief. Word jij een van hen? 

De inschrijvingen voor de huidige trainingen zijn op dit moment gesloten. De trainingen vinden plaats op 30 maart, 6 april en 20 april van 13:00 tot 16:00 op het KIT in Amsterdam. Als SDG Voices leer je over de Sustainable Development Goals en hoe je je vaardigheden op het gebied van presenteren en netwerken ontwikkelt. Na deze training ben je klaar om met jouw stem anderen te inspireren om aan de slag te gaan met de SDG’s. De trainingen worden kosteloos aangeboden door SDG Nederland.

Meld je aan en bouw aan je CV

Als SDG Voice bouw je een interessant netwerk op binnen de (sociale) duurzaamheidswereld en ontwikkel jij je vaardigheden op het gebied van presenteren, netwerken en social media. SDG Voice staat dus ook nog eens goed op je CV!

Wil jij SDG Voice worden? Stuur dan een mailtje naar info@sdgnederland.nl, dan zullen wij je benaderen wanneer er nieuwe trainingen worden georganiseerd.