Zinnige Zaken wil een bijdrage leveren aan de bekendheid en bewustwording van de Global Goals en heeft daarom de Global Goals Games ontwikkeld. Door het spelen van een van de games met jouw organisatie, help je het bereiken van de 17 werelddoelen. Iets concreets goeds doen voor onze planeet is daarbij een ultieme teambuilder.

De Global Goals Games

Spelenderwijs maak je kennis met de 17 Global Goals en bekijken we hoe deze toegepast kunnen worden in jouw organisatie.

Er bestaan vier verschillende edities van de Global Goals Games. Drie van de edities zijn ingericht om te spelen met medewerkers. De ‘Business Edition’ is speciaal ontwikkeld voor management en directie.

Waar je bij de Quiz en de Kickstarter Edition spelenderwijs kennismaakt met de Global Goals, ga je bij de Activation Edition een stap verder.

Na een introductie over de Global Goals ga je in teams de strijd aan met elkaar. Per opdracht kun je munten verdienen, maar ook verliezen. Zowel per team als individueel. Speel het spel dus slim en haal het beste in elkaar naar boven want alleen door samen te werken, kun je winnen.

Tijdens de Game geef je antwoord op de Waarom-, Hoe- en Wat vraag van de ‘Gouden Cirkel’. Je formuleert SMART acties en bepaalt wat de impact van je acties is voor jezelf en de samenleving. Zo vertel je jouw eigen verhaal. Zichtbaar uitgewerkt op een storyboard, verteld vanuit het hart en uitvoerbaar met hoofd en handen. En bovenal: morgen al toepasbaar!

In de Business Edition van de Global Goals Games helpen we directie en management om MVO in de organisatie te integreren. In één dag ontdekken we waar de 17 Sustainable Development Goals aansluiten op jouw organisatie om zo samen tot een toekomstbestendige MVO-strategie te komen.