NB: Dit onderzoek is inmiddels afgerond, binnenkort komt er een verslag van de resultaten op de SDGnederland site. Als je hebt meegedaan: hartelijk dank!

Doe tot 20 april 2020 mee met het onderzoek ‘Positief in actie voor Sustainable Development Goals!’ Als je de vragenlijst invult dan krijg je ook nog eens binnen 30 minuten inzicht in je eigen positieve gedrag en SDGs-activiteiten. Maar het mooiste is natuurlijk dat we kennis opdoen die uiteindelijk helpt de wereld te verbeteren. Dus deel en doe zelf ook mee!

NAAR DE VRAGENLIJST

Over SDGs in Corona-tijden

Logo onderzoek 'Positief in actie voor Sustainable Development Goals' van VerenigdePositieveInitiatieven.nlHoe gaan wij er met zijn alle ervoor zorgen dat Sustainable Development Goals (SDGs) in 2030 gehaald worden? Wij van Verenigde Positieve Initiatieven denken dat door het stimuleren van individueel positief gedrag de doelen makkelijker gehaald zouden kunnen worden. En zelfs in deze heftige tijden is duidelijk dat de SDGs belangrijker zijn dan ooit. We zijn ons meer bewust van het belang van gezondheidszorg en onderwijs voor iedereen. Wandelen in de natuur is een uitlaatklep voor vele gezinnen en we zien de CO2 uitstoot omlaag gaan, al is het maar een tijdelijk effect. Mensen zetten zich in om elkaar steun te bieden en elkaar te helpen waar nodig. Allemaal positief gedrag dat bijdraagt aan het behalen van de SDGs.

Over het onderzoek

Het onderzoek richt zich op de relatie tussen positief gedrag in het algemeen en SDG-acties in het bijzonder. Hoe? Door te testen welke SDG acties en welk positief gedrag de respondenten in de afgelopen twee weken hebben uitgevoerd. Als bonus krijgen de respondenten aan het einde van de vragenlijst de eigen resultaten te zien en feedback over hoe zij zichzelf nog meer kunt verbeteren. Daarnaast verloten we 10 lidmaatschappen van een jaar voor MooierMens.app ter waarde van €120,- !. De trekking is na sluiting van het onderzoek eind april. Maar het mooiste is natuurlijk dat we kennis opdoen die uiteindelijk helpt de wereld te verbeteren! Dus deel en doe zelf ook mee!

Logo van Verenigde Positieve Initiatieven, de onderzoekswebsite van Future Life Research BV

Over Verenigde Positieve Initiatieven

Verenigde Positieve Initiatieven (een not-for-profit initiatief van Future Life Research BV) poogt door onderzoek bij te dragen aan Wereldwijde verdubbeling positief gedrag bereikt in 2030. Een stevige ambitie geïnspireerd door de SDGs. Deze doelen kunnen alleen gehaald worden als mensen er echt voor gaan, hun positief gedrag inzetten om dit voor elkaar te krijgen. We zetten in op samenwerking: we maken ons sterk voor een soort VN van positief gedrag, vandaar de naam de Verenigde Positieve Initiatieven. Want hoe meer mensen zich aan deze ambitie verbinden, hoe beter. Gelukkig zijn er al veel initiatieven voor positief gedrag. Wij werken graag samen. Jij ook? Samen voor een betere wereld.

NAAR DE VRAGENLIJST