Uitnodiging voor de SDG Action Days Club van 100

SDG Nederland lanceert de SDG Action Days Club van 100. Een gloednieuw initiatief waarbij we iedereen willen betrekken bij het grootste SDG-evenement van het land. Doe je mee?

Jaarlijks werken we voor de SDG Action Days met veel partijen samen om spetterende en inspirerende dagen neer te zetten. Dit jaar willen we onze brede community van o.a. MKB’s en ZZP’ers de mogelijkheid geven om op ludieke wijze deel uit te maken van de SDG Action Days. Daarvoor hebben we deze exclusieve inclusieve Club van 100 opgericht. Want de 17 werelddoelen kunnen we alleen samen halen.

SDG Nederland en partners zijn alweer hard aan het werk om van de SDG Action Days een inspirerende week te maken. Dit jaar organiseren we eind september maar liefst vijf dagen door het hele land activiteiten, om zo nog meer mensen te bereiken en hen te inspireren tot actie over te gaan. Want de tijd dringt.

We sluiten de Action Days af met een groots evenement (zet dinsdag 27 september 14.00 – 21.00u in het Amsterdamse KIT vast in je agenda!). Met prikkelende sprekers, vurige debatten en een inspiratie- en actie-programma geven we deelnemers inzicht in waar we staan met de SDG’s, welke doelen extra aandacht vragen en hoe we gezamenlijk extra stappen kunnen zetten om deze dichterbij te brengen. Om dit mogelijk te maken hebben we onze community nodig.

We willen jou daarom uitnodigen je aan te sluiten bij de SDG ACTION DAYS CLUB VAN 100.

Het lidmaatschap

Een lidmaatschap van de SDG Action Days Club van 100 is niet alleen goed voor de karmapunten, maar je krijgt er ook direct iets voor terug!

Nieuwe leden ontvangen een ticket voor het hoofdevenement op dinsdag 27 september. Daarnaast worden de namen en/of logo’s van ‘onze honderd’ vereeuwigd op de Wall of Fame die tijdens het event een prominente plek krijgt.

Voor het lidmaatschap vragen we een eenmalige bijdrage van 250 euro. Dit bedrag wordt volledig in het evenement gestoken. Zo draagt iedere member een steentje bij aan hét Nederlandse evenement over de Sustainable Development Goals.

Join the club en Turn it Around!

Enthousiast geworden? Klik op de button hieronder!

Voor vragen over de club, het lidmaatschap of de SDG Action Days kun je contact opnemen met onze communicatiemanager via: thijs@sdgnederland.nl