SDG Nederland zoekt een allround financieel-administratief manager

DEZE VACATURE IS INMIDDELS INGEVULD

Ben jij een aanpakker, proactief, secuur en resultaatgericht? Heb je ruime ervaring met het opzetten en bijhouden van de financiële administratie? Ben jij de spin in het web die zorgt dat de interne organisatie op rolletjes loopt? En wil je je talenten inzetten om bij te dragen aan een duurzame samenleving? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 SDG Nederland is een netwerkorganisatie die zich inzet voor de bevordering van de SDG’s in Nederland. Het kantoor bevindt zich in het SDG House (KIT Royal Tropical Institute) te Amsterdam. In een klein, hecht en intrinsiek gedreven team werken we met acht mensen aan transities die een duurzame samenleving een stapje dichter bij zetten. SDG Nederland krijgt subsidie van de rijksoverheid, en heeft als stichting een anbi-status.

Wat ga je doen?

Als financieel manager ben je de spil in alle financiële en administratieve zaken van onze organisatie. Je stelt samen met de directeur de begroting op, maakt liquiditeitsprognoses en financiële rapportages. Daarnaast zorg je ervoor dat de interne organisatie op rolletjes loopt. Je werkt nauw samen met de directeur, de drie projectmanagers en de communicatiemanager.

Werkzaamheden

 • Financieel beheer: o.a. budgetbeheer, factureringen, opstellen contracten, salarisadministratie, opstellen financiële rapportages, jaarplannen en jaarrekening (met extern administratiekantoor).

   

 • Backoffice: facilitaire en logistieke werkzaamheden, ondersteunen bij de organisatie van events.
   
 • Frontoffice: eerste aanspreekpunt voor vragen, uitleen en verkoop van SDG-promotiemateriaal

Jouw profiel 

 • Hbo werk- en denkniveau, of een mbo-opleiding boekhouding met ruime werkervaring

   

 • Relevante ervaring in een faciliterende functie, financieel beheer en personeelszaken, events

   

   

 • Goede beheersing van het Google office pakket, met name spreadsheets. Ervaring met het boekhoudprogramma Exact is een pre.

   

   

 • Plannings- en organisatievermogen, accuraat, initiatiefrijk, flexibel en een positieve instelling

Wat bieden wij jou?

 • Een dynamische werkplek binnen een gedreven en deskundig team

   

   

 • Een jaarcontract voor 32 uur per week, met zicht op verlenging) met een marktconform salaris, gebaseerd op CAO rijk (schaal 9 of 10, afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring € 2.814 tot €3.515). Daarnaast ontvang je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en een pensioenbijdrage.

   

 • Werktijden in overleg, waarbij dinsdag en woensdag kantoordagen in het SDG House Amsterdam zijn, en de andere dagen flexibel ingedeeld kunnen worden.

   

 • De ruimte om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en de kans je netwerk uit te breiden

Meer over SDG Nederland

Stichting SDG Nederland heeft als missie een faciliterende omgeving te creëren waarin het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de overheid in partnerschap kunnen bijdragen aan de SDG’s. Kijk voor meer informatie op: www.sdgnederland.nl

 DEZE VACATURE IS INMIDDELS INGEVULD

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je eigen netwerk graag