Overhandiging manifest voor een duurzaam regeerakkoord. Doe jij mee?

Ben jij erbij wanneer we op donderdag 8 juli bij de Tweede Kamer het manifest voor een duurzaam regeerakkoord aanbieden?

Sinds we de campagne voor een duurzaam regeerakkoord hebben afgetrapt, in januari dit jaar, hebben bijna 2.100 organisaties en meer dan 4.300 burgers het manifest ondertekend. 

Nu is het tijd om met die steun naar Den Haag te trekken. 📢

Daarom staan we deze week donderdag (8 juli) van 11 tot 17u naast het Binnenhof. Je vindt ons midden op het Plein voor de bezoekersingang van de Tweede Kamer (Plein, 2511 CS Den Haag).

Om de aandacht te trekken hebben we een Kop van Jut mee in de SDG-kleuren, waarop iedereen met de hamer (een kwinkslag naar de informateur 😉) kan proberen alle Duurzaamheidsddoelen (SDG’s) aan te tikken. 

Daarnaast overhandigen we een groot bord met het manifest voor een duurzaam regeerakkoord aan onder andere demissionair minister en D66-leider Sigrid Kaag, kopstukken van andere partijen, Kamerleden en prominenten. 

Onze gezamenlijke boodschap aan het nieuwe kabinet is duidelijk: gebruik de SDG’s als hoofdlijnen voor een nieuw, duurzaam regeerakkoord. 🌾👨‍👩‍👧‍👦🚝 

Kom dus donderdag gerust even langs op het Plein of volg het op Twitter

We houden je in elk geval op de hoogte! ✉