Doe jij mee aan de SDG-vlaggenactie op 24 & 25 september?

Op 25 september 2021 is het zes jaar geleden dat de wereld de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) omarmde, zeventien doelen die ons op weg helpen naar een inclusieve, rechtvaardige en duurzame maatschappij in 2030.

Om dat in de kijker te zetten, organiseren we op vrijdag 24 en zaterdag 25 september 2021 – de dagen dat ook de SDG Action Days plaatsvinden – de tweede editie van de vlaggenactie: “Samen voor de SDG’s”.

Door massaal de SDG-vlag te hijsen, tonen organisaties, gemeenten, bedrijven, burgerorganisaties, scholen en de overheid dat ze deel uitmaken van deze mondiale beweging. Zie hier hoe de vlaggenactie vorig jaar verliep.

Doen jij en jouw organisatie ditmaal ook mee? Dat gaat als volgt. 

Vlaggenmaker DVC heeft in opdracht van ons SDG-vlaggen gedrukt in Nederland én op gerecycled PET-materiaal.

Omdat we samen een groot aantal vlaggen bestellen, krijgen we een gereduceerd tarief (22.5 EUR excl. btw voor een Nederlandstalige vlag en 18.14 excl. btw voor een Engelstalige vlag). Die tarieven verkrijg je automatisch als je bestelt via onderstaande links. 

Bestel een Nederlandstalige vlag

Bestel een Engelstalige vlag

Eenmaal de vlag in huis, kan je plannen maken voor activiteiten op 24 en 25 september. Daarvoor delen we allerlei tips op www.sdgvlaggenactie.nl. We vragen iedereen om die dagen op sociale media foto’s en filmpjes van de vlag te delen onder de hashtags #samenvoordeSDGs en #togetherfortheSDGs

Aan iedereen die deelneemt, sturen we in de aanloop naar 24 & 25 september nog tips en inspiratie om van de vlaggendag een succes te maken. 

Heb je in de tussentijd inhoudelijke vragen over de vlaggenactie. Mail even naar Samuel of Mijke.

Of heb je technische vragen in verband met het bestelproces? Dan kan je DVC rechtstreeks contacteren via de chatfunctie op de website of telefonisch via 0519228228.

We kijken er alvast naar uit om samen de SDG-vlag te hijsen! 

Team SDG Nederland. 

De vlaggenactie is een initiatief van SDG Nederland, Global Compact Network Netherlands, de VNG en de Rijksoverheid.