Uitgeverij Prospera

Global Goals in de praktijk brengen is een onontbeerlijke stap om samen op weg te gaan voor wereldverbetering.

Locatie

Steenbergen

Type organisatie

Bedrijf
Wij werken aan de volgende SDG's:

Organisatie Omschrijving

Global Goals praktiseren voor de Agenda 2030 op diverse gebieden en binnen verschillende sectoren gebeurt uit een gedrevenheid samen met andere stakeholders binnen een proces. De uitgeverij houdt zich bezig met het realiseren van (hand)boeken om de bewustwording te vergroten in elke wijk, elk dorp en elke stad ongeacht achtergrond, cultuur of afkomst. 

Hoe wij aan de SDG's werken

Het handboek in kalendervorm Global Goals in de praktijk toont een 8-stappenplan waarmee direct aan de slag kan worden gegaan om SDGs dichtbij en ver weg voorop te stellen met een impact op weg naar wereldverbetering. 

Nederland is top! is een boek voor sociaal burgerschap en kennismaking met Nederland als lidstaat van de Verenigde Naties (VN) dat zich bezighoudt met verduurzaming op verschillende gebieden. Het boek toont de sterke kanten van Nederland met uitleg over de democratie, tools bij gemeenten, groene gebieden, een fullcolour katern met typisch Nederlandse beelden en met artikelen over erkende dagen vastgesteld door de VN. 

Zo dragen wij bij aan de SDG's

Alle 17 SDGs staan centraal. Het bekendmaken en een uitleg geven over deze SDGs om ze te concretiseren en te praktiseren hoort bij Uitgeverij Prospera. Een recent gerealiseerd project is het Cultuurproject Sint Jorispad waarvan een docufilm werd gemaakt voor het SDGs in Action Film Festival. De weergave is te zien op:  https://www.youtube.com/watch?v=7l4THjV8MUM&t=65s

In de community kunnen organisaties laten zien hoe zij bijdragen aan de SDGs. Klik hier om specifieke organisaties te zoeken.

Actief in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Pin It on Pinterest