Monkey Moves B.V. | SDG Nederland

Monkey Moves B.V.

Locatie

Utrecht

Type organisatie

Social Enterprise

Wij werken aan de volgende SDG's:

Wij zijn akkoord met de SDG Nederland visie en voorwaarden.

Organisatie Omschrijving

Monkey Moves leert kinderen de start van de leven lang gezond bewegen

Zo dragen wij bij aan de SDG's

Monkey Moves staat voor de kracht van een beweegrijke start. We zijn het fundament voor groei door beweging. 

Wij geloven dat kinderen kunnen bloeien en groeien, door op hun eigen tempo bewegend de wereld te ontdekken en nieuwsgierigheid te prikkelen en dat de beste begeleiding in de juiste omgeving daar de perfecte voedingsbodem voor biedt.

Door slim en schaalbaar samen te werken maken we impact op een groot maatschappelijk probleem, namelijk een toename aan zorgkosten en economische schade door de gevolgen van inactiviteit en overgewicht. Hiermee dragen we bij aan SDG doel 3 'Goede gezondheid en Welzijn'. Daarbij werken we met Monkey Moves School mee aan SDG doel 4 'Kwaliteitsonderwijs'.

We brengen met een netwerk van Franchiseondernemers elke week duizenden kinderen in beweging vanuit onze wetenschappelijk gefundeerde aanpak.

Bekijk: https://monkeymoves.com

Wij als Monkey Move’ers geven zelf het goede voorbeeld. We bewegen veel en veelzijdig, eten gezond en zien tegenslagen als uitdagingen die we samen oplossen.

 

In de community kunnen organisaties laten zien hoe zij bijdragen aan de SDGs. Klik hier om specifieke organisaties te zoeken.

Actief in

Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland