Circular Clarity B.V.

Helderheid in circulair ondernemen!

Locatie

Haarlem

Type organisatie

Bedrijf / MKB
Wij zijn akkoord met de SDG Nederland visie en voorwaarden.
Wij werken aan de volgende SDG's:

Organisatie Omschrijving

CircularClarity.org werkt samen met ondernemers in Nederland en vereenvoudigd en ondersteund de transitie naar een Circulaire Economie. Alle ondersteunende diensten worden door een ervaren groep ondernemers ingezet om bedrijven Circulair te begeleiden. Omdat de Circulair Economie een behoorlijk abstract gegeven blijkt voor ondernemers, heeft CircularClarity.org een denk, leer en doe-programma waarmee zij de denkbeeldige knoppen bij een ondernemer aanzet. Door realistische handvatten te geven die in de praktijk ontstaan, leren ondernemers het grote plaatje van de Circulaire Economie om te zetten naar een plan voor de eigen toekomstgerichte groeistrategie.

Hoe wij aan de SDG's werken

Door kennis constant extern te delen in een snel groeiend ecosysteem, ontstaat constante meerwaarde waarmee wij klanten versnellen. Door deze kennisdeling, kunnen wij onze organisatie naar de buitenwereld klein, flexibel en uitermate efficiënt inrichten. Dit vertaald zich in een hoge mate van focus en rust. Een meerwaarde voor onze klanten die ontstaat vanuit de innerlijke rust en balans waar wij voor staan.
 
Wij leggen nadruk op de essentie filteren en constant te kijken welke 'human value', oftewel menselijke waarde en mindset samengaat met het overbrengen van kennis binnen ons ecosysteem.
 
Marco Rog is (bestuurs)lid van Happy Planet Professionals en zoekt daarmee actief de verbinding en samenwerking met andere maatschappelijk bewuste professionals.

Zo dragen wij bij aan de SDG's

Circular Clarity zet zich in voor een duurzame wereld door circulair ondernemen de standaard te maken. Dit doen we door het ontwikkelen van programma's en diensten voor organisaties met een duurzaamheidsmissie. Zo zetten we in ieder geval in op de bewustwording en het belang van alle SDG's. Practise what you preach; zelf zijn we ook continu bezig om onze bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk te maken. Dan doen we op de volgende manieren.

Uitgelichte initiatieven

Stichting Toekomstgericht Nederland
Wij dromen niet alleen van een Circulair Nederland, maar zetten ons in om ondernemers op realistische wijze te betrekken bij het ontwikkelen van een goed uitvoerbaar en toekomstgericht plan.Het is […] lees meer
In de community kunnen organisaties laten zien hoe zij bijdragen aan de SDGs. Klik hier om specifieke organisaties te zoeken.

Actief in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Pin It on Pinterest