Duurzame Cijfers | SDG Nederland

Duurzame Cijfers

Een duurzame en toekomstbestendige organisatie die zich maatschappelijk kan verantwoorden.

Locatie

Druten

Type organisatie

SDG-consultant

Wij werken aan de volgende SDG's:

Wij zijn akkoord met de SDG Nederland visie en voorwaarden.

Organisatie Omschrijving

Duurzame cijfers is een organisatie die andere ondernemingen begeleidt in het rapporteren en verbeteren van de organisatie in het duurzaam ondernemen, zodat de onderneming toekomstbestendig worden. Een wijze om dit te bewerkstelligen is op basis van de SDG’s die binnen de eigen organisatie van toepassing zijn. Dit betreft maatwerk per organisatie, waarbij aandacht wordt besteed aan de branche waarbinnen de onderneming actief is.

Met de gestelde doelstellingen wordt een financieel plan opgesteld waarin inzichtelijk gemaakt wordt hoe de plannen gerealiseerd kunnen worden en bijvoorbeeld welke subsidies benut kunnen worden.

Daarnaast bevordert duurzame cijfers ook samenwerkingen tussen ondernemingen.

Hoe wij aan de SDG's werken

Duurzame cijfers en de ondernemingen die door duurzame cijfers begeleid worden, werken aan de SDG’s, hiermee zorgen we dat zoveel mogelijk bedrijven aansluiten en samenwerken om de gestelde SDG’s te realiseren en te blijven verbeteren. Dit door middel van transparant rapporteren

Zo dragen wij bij aan de SDG's

Door middel van een enthousiaste inzet, met een open mindset en het continue verbeteren van de SDG doelstellingen per organisatie. Dit is te realiseren door middel van financiële plannen waarin de haalbaarheid en duurzame en sociale toekomst van een onderneming inzichtelijk gemaakt worden. Een gezamenlijke inspanning maakt een breed succes!

In de community kunnen organisaties laten zien hoe zij bijdragen aan de SDGs. Klik hier om specifieke organisaties te zoeken.

Actief in

Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland