SDG Voice

Ben jij een jongere tussen de 15 en 25 jaar? Ben jij gemotiveerd en wil jij je graag inzetten voor thema’s als mensenrechten en duurzaamheid? Wil je met jouw stem anderen inspireren om aan de slag te gaan met de 2030 agenda? Meld je dan nu aan als SDG Voice!

Ter voorbereiding krijg je een leuke driedaagse training, hierbij leer je over de SDG’s en ontwikkel je belangrijke vaardigheden die horen bij SDG Voice zijn. Daarnaast krijg je ook de nodige skills om te communiceren met verschillende doelgroepen, om zo jouw boodschap over te brengen. Ook leer je meer over hoe te presenteren, te netwerken en over project management. Na deze training ben je klaar om aan de slag te gaan om presentaties en workshops door heel Nederland te geven! 

Klinkt dit als een toffe uitdaging? Lees dan gauw verder en meld je aan!

Twijfel jij of je wel aan alle vereisten voldoet? Geen zorgen! Tijdens onze 3-daagse training word jij voorbereid op jouw werk als SDG Voice! Je zult meer te weten komen over de SDG’s, hoe deze met elkaar verbonden zijn, over presenteren, netwerken en social media. Zodat jij na afloop klaar bent om aan de slag te gaan als SDG Voice! Ons belangrijkste vereiste is dat je gemotiveerd bent en interesse hebt in thema’s als duurzaamheid en mensenrechten.

Decade of action
Zoals de VN Secretaris-Generaal aangaf in 2019: het is tijd voor actie! Daarom zijn wij dit project gestart. Jongeren zijn de toekomst daarom is het belangrijk dat juist deze groep zijn stem laat horen. Jij kunt het verschil maken voor mensen in jouw omgeving. Zien wat er al gebeurt in Nederland. Kijk op de landkaart.

Vragen?
Mail naar: mena@sdgnederland.nl

Aanmelden als SDG Voice
Klik hier!

Pin It on Pinterest