SDG-allianties en coördinatoren

Ontmoet hier de SDG-coördinatoren. Zij zijn het aanspreekpunt voor iedereen die al bijdraagt of zou willen bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s). De coördinatoren vormen elk een alliantie rond één van de zeventien SDG’s.  Ze brengen de grootste uitdagingen in kaart en zoeken hiervoor oplossingen binnen hun alliantie. Ze bekijken ook of ze verbanden kunnen leggen met andere doelen.

Wil je meer weten over de ambities en actieplannen van de coördinatoren en de allianties? Kijk dan naar de profielen van de coördinatoren hieronder of neem voor algemene vragen contact met ons op.

De SDG Routekaart is een initiatief van het SDG Nederland netwerk. Het laat de belangrijkste resultaten zien die het netwerk wil behalen op weg naar de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s), in 2020, 2025 en 2030.

Deze resultaten zijn het topje van de ijsberg. Eronder liggen plannen van aanpak voor elke SDG. Die zijn gemaakt door de zeventien nationale SDG-allianties. Zowel de Routekaart als de Plannen van Aanpak zijn een aanvulling op wat al loopt, zoals de klimaat- en energieakkoorden, circulaire economie en circulaire landbouwbeleid en Green Deals. 

 

Pin It on Pinterest