Registreer nu tickets voor de workshops

Koop nu je ticket voor de virtuele workshops van de SDG Action Days op vrijdag 24 september. Bij de aankoop geef je aan naar welke workshops je wil gaan.

Heb je een code voor een partner ticket ontvangen? Klik hieronder op registreer tickets. In de popup klik je op de blauwe tekst ‘promotiecode invoeren’. Daarna verschijnt je gratis partner ticket.

Voorrang om naar het fysieke ochtendprogramma te komen? We kunnen niet wachten om elkaar weer te zien en we hopen dat er straks beperkt bezoekers aanwezig kunnen zijn voor de plenaire ochtend op 24 september. Dat zal afhangen van de geldende coronamaatregelen. Hierover zullen we deze zomer communiceren. Er zullen dan aparte tickets verkocht worden voor de plenaire ochtend. Als je nú een ticket koopt voor de online workshops krijg je straks als eerste de mogelijkheid om een ticket voor het fysieke ochtendprogramma te kopen.

De workshops zullen sowieso online zijn en plenair zal ook gratis online te volgen zijn.

TICKETPRIJZEN ONLINE WORKSHOPS

Corporate ticket (steun een student) – €30
Regulier ticket  – €20
Studenten – €5

SELECTEER JE WORKSHOPS TIJDENS DE AANKOOP VAN HET TICKET

Koop je meerdere tickets dan moet je voor iedere bezoeker de workshops selecteren. Je vindt alle workshop- details op deze pagina.

WORKSHOP SELECTIE WIJZIGEN

Je kan tot september je workshopkeuze wijzigen door in te loggen op eventbrite (in de bevestigingsmail vind je een link ‘beheer ticket’)

Voor vragen en pers kun je contact opnemen met info@sdgactionday.nl

Pin It on Pinterest