SDG Action Days kaartverkoop van start

Om een SDG-beweging te creëren heb je iedereen nodig: van de grote spelers in het bedrijfsleven tot lokale initiatieven die burgers betrekken. Dat is de insteek van de SDG Action Days 2021. Onder de titel Creating an SDG Movement Together willen we dit jaar lokaal en nationaal verbinden. Wat zou het fijn zijn als ook jij daar (weer) deel van kan uitmaken.

Dit jaar organiseren we voor het eerst de tweedaagse SDG Action Days met op vrijdag 24 september een virtueel plenair programma en workshops. Op zaterdag 25 september gaan we het land in en zullen onze lokale partners activiteiten organiseren op locatie.

Vrijdag 24 september
Op vrijdag organiseren we de traditionele SDG Action Day. We starten de dag met een plenaire livestream in de ochtend. Die zal gratis te volgen zijn. In de middag zijn er 2 rondes met (virtuele) workshops die worden georganiseerd door de SDG Allianties, de Action Day partners en de stuurgroep van SDG Nederland. Het programma met 25 workshops staat nu online en je kan vanaf vandaag tickets kopen voor de online workshops.

Op 25 september gaan we het land in
Zaterdag de 25ste zal er heel anders uitzien. Dan zetten onze lokale partners in het hele land de deuren open om zoveel mogelijk mensen bij de SDG’s te betrekken. Ga op een SDG-Tour door je eigen stad, doe mee aan een debat, of kom naar een SDG Festival. Er is een gevarieerd programma van Alkmaar tot Maastricht.

Op www.sdgactionday.nl vind je een kaart met alle activiteiten. Eventuele tickets of registratie voor de activiteiten op zaterdag gaan via de betreffende partners. Je vindt de links op de SDG Action Days site.

Zien we elkaar in het KIT SDG House?
We kunnen niet wachten om elkaar weer te zien en we hopen dat er straks beperkt bezoekers live aanwezig kunnen zijn voor de plenaire ochtend op 24 september. Dat hangt af van de geldende coronamaatregelen. Hierover communiceren we deze zomer. Er worden dan aparte tickets verkocht voor de plenaire ochtend. Sowieso kun je de workshops (tegen betaling) en plenair (kosteloos) online volgen.

Voorrang voor een live ticket
Als je nú een ticket koopt voor de online workshops krijg je straks als eerste de mogelijkheid om een ticket voor het fysieke ochtendprogramma te kopen

De SDG Action Day is een initiatief van SDG Nederland in samenwerking met PwC, Global Compact Network Netherlands, DSGC en KIT Royal Tropical Institute/SDG House.