Vergroot je netwerk

Kleine acties hebben grote impact! Als individu kun je op 1001 manieren bijdragen aan de Duurzame
Ontwikkelingsdoelen. De volgende tips helpen je om in de actiemodus te komen:

 Ga aan de slag in je eigen buurt

Word (ook) Nudger! Via het platform van Nudge vind je projecten en organisaties bij jou in de buurt, waar je direct aan de slag kunt gaan om de wereld een stukje mooier te maken. Door mee te denken, te doen en te delen. Elke stap is belangrijk!

Word changemaker

Ben je jong, heb je grootse ideeën en wil je iets geweldigs doen? Sluit je aan bij het netwerk van de Nationale Jeugdraad (NJR): de springplank van de nieuwe generatie. Word changemaker en verander de wereld samen met andere jongeren. Leven is Lef tonen! Klik hier om naar de NJR-website te gaan.

Blijf op de hoogte van actuele SDG-initiatieven

Ook als individu kun je op onze Gateway op de hoogte blijven van alle initiatieven en acties die ondernomen worden binnen het professionele netwerk van SDG Charter. Nieuwsgierig? Klik hier om naar de SDG Gateway te gaan.

Je kunt meer

Jekuntmeer.nl is een marktplaats voor mogelijkheden. Op Jekuntmeer.nl vind je aanbod voor passend werk, leren, hulp én doen. Bij jou in de buurt. Het groeiende platform maakt het simpel voor bewoners en maatschappelijke organisaties om elkaar te vinden.

 

<– Terug naar het menu

Heb je aanvullingen op of suggesties over deze pagina? Mail dan naar info@sdgcharter.nl.

Pin It on Pinterest