Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Politiek Netwerk Drenthe

11 maart 2021 I 19:00 - 20:00 CET

Gratis

Anita van der Noord van De Nieuwe Leefstijl nodigt leden van het Politieke Netwerk Drenthe én geïnteresseerden uit voor een Webinar over de SDG’s in de politiek. Dit evenement is op 11 maart tussen 19:00 en 20:00.

11 maart is een kleine week voor de verkiezingen. Een goed moment om stil te staan bij de vraag hoe de politiek kan bijdragen aan het realiseren van de 17 thema’s van de SDG’s. Want deze sluiten helemaal aan bij de doelen van ons netwerk.

De SDG doelen zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties, waaronder Nederland. De doelen kwamen er op basis van wereldwijde inbreng van organisaties en individuen. Maar hoe werken brengen we het realiseren van deze doelen dichterbij en hoe kan de politiek hieraan een bijdrage leveren? Hierover willen we graag met jullie in gesprek tijdens het webinar en we hopen dat jullie daarbij aanwezig kunnen zijn. Klik hier voor meer informatie.

Geïnteresseerd? Dan kun je je aanmelden via dit mailadres.

Gegevens

Datum:
11 maart 2021
Tijd:
19:00 - 20:00 CET
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.politieknetwerkdrenthe.nl/wp-content/uploads/2021/02/UITNODIGING-webinar-11-maart-2021.pdf

Locatie

online

Organisator

De Nieuwe Leefstijl
E-mail:
info@denieuweleefstijl.nl
Bekijk de site van Organisator