Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

True Price Festival

27 november 2020 I 15:00 - 17:00 CET

Gratis

Neem deel aan het eerste True Price Festival! Dit online evenement vindt plaats op vrijdag 27 november. Dit festival is een tegenhanger van het jaarlijks terugkerende fenomeen Black Friday.

Op deze dag betalen consumenten zeer weinig door het gestunt met prijzen. Dit is alleen mogelijk door geen rekening te houden met de impact op maatschappij en natuur bij het productieproces. Op het True Price Festival wordt aandacht gegeven aan het betalen van echte, eerlijke en duurzame prijzen voor producten.

Door deel te nemen kun je als consument of bedrijf leren over echte prijzen van producten in winkels en cafés. Je krijgt ook uitleg hoe je nu al aan de slag kunt met het (vrijwillig) betalen van echte prijzen voor je favoriete producten. Mocht je nou willen weten waar je koffie, bloemen en T-shirts kunt kopen voor een duurzame prijs, neem dan zeker deel aan True Price Festival!

Je kunt gratis een ticket scoren via de website van het evenement.

Gegevens

Datum:
27 november 2020
Tijd:
15:00 - 17:00 CET
Kosten:
Gratis
https://trueprice.org/festival/

Organisator

True Price
E-mail:
info@trueprice.org
Bekijk de site van Organisator

Locatie

digitaal