Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

True Price Festival 2021

26 november 2021 I 15:00 - 16:00 CET

The 2021 edition of the True Price Festival on Black Friday is here. Pre-register now and stay tuned for the full program!

Over dit evenement

Elk jaar groeit de consumptie rondom Black Friday. De koopgekte gaat compleet voorbij aan de klimaatcrisis en de mensenrechtenschendingen die het gevolgd zijn van de productie van vele consumptiegoederen. Om te laten zien dat het ook anders kan, organiseren wij ook dit jaar het True Price Festival.

Op 26 november van 15:00-16:00 uur volg je via een livestream het festival met onder andere in de line-up keynotes, een spannende True price quiz en de opening van het gloednieuwe True Price café.

Het True Price Festival is het perfecte moment om meer te leren over hoe we anders kunnen consumeren. Leer wat het verschil is tussen slechte prijzen en echte prijzen, en welke impact dat kan hebben!

Je kunt je nu via de link aanmelden voor het Festival! De komende tijd zullen we meer van de line-up bekend maken, dus volg ons om niets te missen.

Medemogelijk gemaakt door onze partners @Yespers, @Impact institute, @De Aanzet

Gegevens

Datum:
26 november 2021
Tijd:
15:00 - 16:00 CET
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-true-price-festival-2021-181776166407

Organisator

True Price
E-mail:
info@trueprice.org
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online