Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Transitiegesprek: vermogen en macht

19 februari 2021 I 15:00 - 17:00 CET

Gratis

De Tranistiemotor nodigt je uit voor een transitiegesprek over vermogen en macht. Het vindt plaats op 19 februari tussen 15:00 en 17:00.

In dit transitiegesprek gaan ze in op het verminderen van ongelijkheid, specifiek de vermogensongelijkheid in Nederland. Die is in internationaal perspectief hoog en dat heeft grote gevolgen. Wat kunnen we doen? Ze brengen mensen samen die deze thema’s aanpakken. Om inhoudelijk, maar vooral ook strategisch, verbinding te vinden. Dit evenement wordt georganiseerd samen met Our New Economy. Daarnaast staan op het programma presentaties van en interviews met deskundigen uit de academische wereld, maatschappelijk middenveld en ondernemers.

Aanmelden? Stuur dan een mail aan wij (at) detransitiemotor.nl met vermelding van transitiegesprek 19 februari. Geef daarbij aan hoe je betrokken bent bij het onderwerp vermogen en macht. En als dat met een organisatie of initiatief is, welke dat is. Je ontvangt dan van te voren een link voor Zoom.

Wil je meepraten op hun communicatieplatform Slack? Stuur hen een mail en ze voegen je toe!

Gegevens

Datum:
19 februari 2021
Tijd:
15:00 - 17:00 CET
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.detransitiemotor.nl/vermogen-en-macht/

Locatie

online

Organisator

de TransitieMotor
E-mail:
wij@detranisitiemotor.nl
Bekijk de site van Organisator