Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sustainable MBA in One Day

4 oktober 2022 I 08:30 - 17:30 CEST

€597

Sustainable MBA in One Day vindt plaats op dinsdag 4 oktober in de Science Tower in Rotterdam en is interessant voor iedere manager die een duurzaamheidsambitie heeft in zijn/ haar organisatie en handvatten zoekt om richting te geven en snelheid te krijgen.

Sustainable MBA in One Day is hét vakinhoudelijke event om je kennis als professional over duurzaamheids-vraagstukken in één dag up-to-date te krijgen. Tijdens Sustainable MBA in One Day leert elke deelnemer alle relevante theorieën & modellen, boeken en leiders op het gebied van duurzaamheid kennen.

Je krijgt in één dag alle relevante nieuwe concepten binnen duurzaamheid gepresenteerd door erkende experts. Onderwerpen zijn de inrichting van de circulaire economie en Climate-Take Back, de Sustainable Development Goals, beste business cases en het organiseren van de duurzame transitie. Tevens is er aandacht voor leiderschap, strategie en organisatie, als inspiratie om duurzaamheid binnen de organisatie verder te brengen. Relevante cases worden gepresenteerd door duurzaamheidsprofessionals bij koplopers in het bedrijfsleven. De dag biedt tevens ruime gelegenheid om met gelijkgestemde collega’s te netwerken.

Gegevens

Datum:
4 oktober 2022
Tijd:
08:30 - 17:30 CEST
Kosten:
€597
https://www.sustainablembainoneday.com/registration/

Organisator

Sustainable MBA in One Day

Locatie

Rotterdam Science Tower
Rotterdam, + Google Maps