Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Survey Nederland post-Corona

10 oktober 2020 - 6 december 2020

De Coronapandemie is de grootste crisis in ons land sinds de Tweede Wereldoorlog. De impact is enorm. Uiteraard op de gezondheidszorg, maar ook op financieel-economisch en sociaal-maatschappelijk gebied.

In de periode voor deze crisis waren thema’s als klimaatverandering, verduurzaming en armoedebestrijding onderwerp van maatschappelijke en politieke gesprekken. Nu zijn deze discussies op de achtergrond geraakt. Dat kunnen we ons niet permitteren. Hoewel we nu nog midden in de crisis zitten, zal er straks een Nederland post-Corona zijn – of een wereld die heeft leren leven met het virus. Dan zullen we dezelfde uitdagingen tegenkomen die we nu soms noodgedwongen laten liggen.

Met deze survey probeert Stichting 2030 te achterhalen welke verwachtingen en visies er zijn als de Coronacrisis voorbij is. Door die te analyseren en de verschillen en overeenkomsten te bepalen, bouwen we een breed gedragen houvast voor de toekomst.

Vul hier de survey in!

Gegevens

Begin:
10 oktober 2020
Einde:
6 december 2020
https://nlpostc.nl/

Locatie

digitaal

Organisator

Stichting 2030
E-mail:
jasper@stichting2030.nl
Bekijk de site van Organisator