Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Social Enterprise Day 2020

19 november 2020 I 09:45 - 15:45 CET

Het evenement waarbij  organisaties, overheden, investeerders, scale-ups, start-ups en professionals online bij elkaar komen om samen de SDG’s op een inspirerende manier verder te brengen!

Wil je samen met andere bedrijven en organisaties ook de Sustainable Development Goals aanpakken? Bouwen aan een nieuwe economie? Wil je werken aan het oplossen van sociaal-maatschappelijke uitdagingen? Ben je bereid om duurzame verandering in je bedrijf door te voeren voor een betere toekomst? En ontdekken wat het oplevert voor jezelf, je organisatie, de gemeenschap én de samenleving? Neem dan deel aan Social Enterprise Day 2020!

Dit jaar vindt het congres plaats op 19 november, gericht op SDG 11: duurzame steden en gemeenschappen. Vanuit de Social Impact Factory in Utrecht wordt alles live opgenomen en kun je vanuit je werkplek of vanuit huis meekijken en meedoen aan verschillende workshops.

Hier koop je een ticket voor de gehele dag. Daarmee heb je toegang tot het plenaire gedeelte met de opening, sprekers en het panel en tot de workshops. Het volledige programma kun je vinden op onderstaande website.

Gegevens

Datum:
19 november 2020
Tijd:
09:45 - 15:45 CET
https://www.socialenterprisedays.nl/?mc_cid=2117b9db1f&mc_eid=17d36f9bd0

Organisatoren

Social Impact Factory
Gemeente Utrecht
Starters4Communities
Universiteit Utrecht

Locatie

digitaal