Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SeeYou@Art – “Duurzaamheid en lokale markten”

22 augustus 2020 I 13:30 - 28 augustus 2020 I 18:00 CEST

Van zaterdag 22 – 28 augustus 2020 een expositie in De Hallen Amsterdam over “Duurzaamheid en lokale markten“. Tijdens de tentoonstelling Duurzaamheid en lokale markten tonen 7 kunstenaars, Hanna Kaprosh, Inge Prins van Wijngaarden, Melief Janseen, Lies de Rooij, Johanna van Olderhausen, Ozlem Tas en Laurence Rivest werk over “Duurzaamheid en lokale markten”.

De kunstenaars werken met gerecyclede materialen, uitgeputte materialen die ze nieuw leven inblazen of natuurlijke elementen verwerkt in hun kunstwerken. Maar ook kunstenaars die de stad Amsterdam een nieuw gezicht geven met een andere kijk op voorwerpen en plekken. In een duurzame wereld zijn mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht. Duurzaamheid gaat dus niet alleen over het milieu, maar ook over een gezonde samenleving met voldoende werkgelegenheid, over goed werkende sociale netwerken en over het stimuleren van lokale initiatieven.

Rondleiding door kunstenaars
Op 22 augustus zullen de kunstenaars een gratis rondleiding geven door deze bijzondere tentoonstelling. ieder half uur start er een tour voor 2 personen per keer. De eerste begint om 13.30 en de laatste start om 17,30 uur. Geef je op voor de rondleiding via info@seeyouatart.nl met vermelding van het gewenste tijdstip en de je naam.

Gegevens

Begin:
22 augustus 2020 I 13:30 CEST
Einde:
28 augustus 2020 I 18:00 CEST
Site:
https://seeyouatart.nl/events/

Locatie

De Hallen Amsterdam
Hannie Dankbaarpassage 47
Amsterdam, Noord-Holland 1053 RT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020 705 8164