Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

#SDGCafé over water: te veel, te weinig, te vies

23 september 2021 I 15:00 - 17:00 CEST

gratis

Te veel, te weinig en te vies water beïnvloeden de levens van de meeste mensen op de wereld. Mede door klimaatverandering, maar ook door ontbossing, worden overstromingen talrijker, maar worden ook droogten frequenter en heviger. En hoewel erop het gebied van schoon drinkwater grote vorderingen zijn geboekt, sterven er per dag nog steeds zo’n 1000 kinderen aan diarree als gevolg van het drinken van vervuild water.

Als altijd gaat het om politieke wil en voortvarendheid van overheden, maar burgers en bedrijven kunnen ook het hunne doen. Daar gaan we het over hebben.

Zoals altijd zijn pitches rondom het thema welkom. Een pitch duurt maximaal 5 minuten en eindigt met een vraag of uitnodiging. Stuur 9 september een email aan Thea.Fierens@gmail.com om je aan te melden voor een pitch.

Gegevens

Datum:
23 september 2021
Tijd:
15:00 - 17:00 CEST
Kosten:
gratis
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-sdgcafe-water-te-veel-te-weinig-te-vies-163244700293

Locatie

Op locatie en online

Organisator

SDG café
E-mail:
Thea.Fierens@gmail.com
Bekijk de site van Organisator