Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SDGCafé: Na de crisis staan mensenrechten weer centraal

10 december 2020 I 15:00 - 17:00 CET

Gratis

SDGCafé nodigt je uit voor het derde SDGCafé in het digitale drieluik over de Corona crisis. In dit café kijken we vooruit, naar een wereld waarin mensenrechten weer centraal staan.

Bij dit online evenement wordt ingegaan op de vragen: Hoe zetten we mensenrechten centraal in de wereld na de crisis? Hoe kunnen overheden, bedrijven, start-ups, burgerinitiatieven en allemaal bijdragen aan een wereld waarin iedereen toegang tot recht heeft, ongelijkheid vermindert en duurzaamheid de basis is? Zo kan iedereen straks de vruchten plukken van het herstel. Zoals altijd worden deze vragen vanuit verschillende hoeken benaderd: met keynotes, pitches en een levendig debat.

De sprekers en het programma maakt SDGCafé in de komende weken bekend. Als je zelf aan een initiatief werkt dat mensenrechten centraal stelt of op andere manieren bijdraagt aan een betere wereld na de pandemie, kan je je aanmelden voor een pitch via het mailadres van de organisator. Een pitch duurt maximaal 5 minuten en eindigt met een vraag of uitnodiging.

Je kan je kosteloos aanmelden via de site van het evenement.

Gegevens

Datum:
10 december 2020
Tijd:
15:00 - 17:00 CET
Kosten:
Gratis
Site:
https://sdgcafe.nl/agenda/na-de-crisis-mensenrechten-centraal/

Organisator

SDG café
E-mail:
Thea.Fierens@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

digitaal