Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SDG-gastlessen primair onderwijs

27 september 2021 I 08:00 - 8 oktober 2021 I 17:00 CEST

Samen met SDG Nederland, GDO & NME-centra, 17doelendiejedeelt, Global Goals Gemeenten en lokale SDG partners door het land ondersteunt Leren voor Morgen een SDG-gastles voor bovenbouw van het basisonderwijs.

IN HET KORT

WAT les over de SDG’s (ook wel Global Goals of 17 doelen genoemd)
WANNEER tussen 25 september 2021-8 oktober 2021
VOOR WIE voor groep 7 & 8 van het basisonderwijs
DOOR WIE vrijwilligers & SDG Nederland, GDO & NME-centra, 17doelendiejedeelt, Global Goals, Gemeenten, lokale SDG partners, Leren voor Morgen

Wat is de SDG-gastles?

We maken het leerkrachten zo makkelijk mogelijk om de SDG’s in de klas te bespreken. Samen met SDG Nederland en lokale partners coördineert Leren voor Morgen daarom deze gastlessen: een laagdrempelige en leuke kennismaking met de SDG’s voor kinderen in groep 7 & 8 van het basisonderwijs.  De 17 doelenles bestaat uit 1 A4-tje en de vrijwilligers ontvangen een training over de les. Tussen de SDG Action Day op 25 september en de Dag van de Duurzaamheid in het Onderwijs op 8 oktober, koppelen wij tientallen vrijwilliger aan scholen voor de gastles!

Deze gastlessen worden deels gerealiseerd door een bijdrage van het Fonds  NME

Gegevens

Begin:
27 september 2021 I 08:00 CEST
Einde:
8 oktober 2021 I 17:00 CEST
https://www.lerenvoormorgen.org/wat-we-doen/projecten-leden?view=article&id=1032:sdg-gastlessen&catid=13

Locatie

diverse scholen in het land