Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SDG Café

16 september 2020 I 15:00 - 16:30 CEST

Op 16 september 2020 is het tweede #SDGCafé uit het digitale drieluik met als basisthema: de Coronacrisis en de SDG’s. Dit keer is de focus op ongelijkheid en mensenrechten. Waar staan we nu en wat is de impact van de Coronacrisis op deze thema’s?

Als de Corona-epidemie en de gevolgen er van iets hebben blootgelegd, dan is het wel de tweedeling en de overbelasting van het systeem. Het virus lijkt bestaande ongelijkheid te vergroten. In het SDG Café analyseren we de impact van Corona op ongelijkheid en mensenrechten op macro-niveau en op micro-niveau. Wat gebeurt er in de wereld en wat gebeurt er tussen mensen? 

Zoals altijd doen we dit samen met #SDGCafé-bezoekers, start-ups, SDG-werkers en bedrijven, nationaal en internationaal. Ben je zelf actief op het gebied van het bestrijden van ongelijkheid of mensenrechten, meld je dan aan voor een pitch en mail Thea.Fierens@gmail.com (uiterlijk 9 september)

We nodigen jullie dus van harte uit voor de tweede digitale SDG Café op 16 september van 15.00 tot 16.30 uur.
Deelname is gratis, maar we vragen u wel zich aan te melden.

Locatie

online