Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SDG 12.3 Verspillingsvrije Week

7 september 2021 I 09:00 - 13 september 2021 I 23:59 CEST

Samen Tegen Voedselverspilling organiseert in 2021 de derde editie van de Verspillingsvrije week. Een week die je uitdaagt om zo min mogelijk voedsel weg te gooien. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer eten en drinken we redden. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook gunstig voor je portemonnee. Zo maken we samen Nederland #verspillingsvrij.

De stichting Samen Tegen Voedselverspilling vormt dé beweging van bedrijven en publieke organisaties die hun krachten bundelen voor een gezamenlijk doel: samen verminderen we voedselverspilling met de helft voor 2030. Daarmee houden we in Nederland jaarlijks 1 miljard kilo goed voedsel binnen de keten. En worden we koploper in het realiseren van Sustainable Development Goal 12.3. Samen maken we Nederland #verspillingsvrij. Doe je ook mee?

Gegevens

Begin:
7 september 2021 I 09:00 CEST
Einde:
13 september 2021 I 23:59 CEST
Evenement Tags:
https://samentegenvoedselverspilling.nl/verspillingsvrij/verspillingsvrijeweek/

Locatie

doe-het-zelf

Organisator

Samen Tegen Voedselverspilling