Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Planetary Health is vrijheid voor de toekomst

6 mei 2021 I 15:30 - 17:00 CEST

5 mei staat elk jaar in het thema van vrijheid, democratie en mensenrechten. Vrijheid is geen gegeven, ook niet in de toekomst. Daarom borduurt de SDG3 Alliantie hier 6 mei op door: hoe kunnen we vrijheid voor de toekomst garanderen?

Met het oog op Planetary Health – waarin de gezondheid van de mens gezien wordt als iets wat in verbinding staat met de gezondheid van onze planeet – gaan we deze dialoog aan, om zo tot concrete oplossingsrichtingen te komen.

We duiken met gastsprekers de diepte in. Onder meer Natascha Kooiman, Kwartiermaker voor de TransitieCoalitie Voedsel en initiatiefnemer Smaackmakers, gaat in op de eiwittransitie en Philip Elders, student Geneeskunde, praat met jullie over zoönosen.

Kortom: ben je geïnteresseerd en wil je ideeën opdoen, meedenken en in beweging komen voor een gezonde toekomst op een gezonde planeet voor iédereen?

Meld je dan aan voor “Planetary Health is Vrijheid voor de Toekomst” 6 mei, van 15:30 tot 17:00.

Aanmelden?

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeiuIaYOgEllnlXvF7ZQzd7EH2wK6rQ222_LCSZfBDJoVWVzA/viewform

Locatie

online